Οι λασπολόγοι δημιουργούν και συλλόγους σφραγίδες!

 

Έκλεισε τώρα ο «κύκλος» με την ομάδα πρωτοβουλίας Ελληνικός Κύκλος ή η δημιουργία σφραγίδων θα τους σώσει;

Μάθαμε ότι μερικά άτομα γνωστά από την δράση στους στην Ελληνική Πολιτιστική Στέγη ( άτομα που λασπολογούν, βρίζουν, προβοκάρουν) δημιούργησαν λέει μια ομάδα ατόμων που θα λέγεται Ελληνικός Κύκλος. Αυτή η ομάδα θέλει να διαφοροποιηθεί από τους υπόλοιπους Έλληνες λέγοντας ότι «είμαστε οργανικό μέρος της Σουηδικής κοινωνίας και όχι μια γενιά μεταναστών που διαμένει εδώ με ημερομηνία λήξης».

Λες και οι υπόλοιποι Έλληνες που μένουν στη Σουηδία έχουν ημερομηνία λήξης! Λες και δεν είναι δικαίωμα του καθένα να θεωρεί τον ευατό του μετανάστη, ελληνοσουηδό ή και μόνο Σουηδό.

Θέλουν, λέει, να «δημιουργήσουν νέο πολιτισμό στις μεταξύ μας σχέσεις» και μάλιστα με βάση την υποδομή της Πολιστικής Στέγης. Αν κρίνουμε από τη αντίληψη που έχει η πλειοψηφία της Στέγης που έρχεται σε αντίθεση με ΟΛΟΥΣ τους φορείς των ελληνικών συλλόγων και πολλά από τα ατόμα που απαρτίζουν τη πλειοψηφία ασκούν το λειτούργημα της προβοκατορολογίας, της συκοφαντίας και των ίντριγκων άριστα…τότε καταλάβαμε για ποιό νέο πολιτισμό μιλάνε! Τόσο νέο που σε λίγο θα σαπίσει!

Και βέβαια θα ενθαρρύνουν, λένε, την ομοψυχία. Την ομοψυχία σε τι;

Τέλος δίνουν το «δικαίωμα να μπορείς να έχεις μια πολιτική τοποθέτηση» αρκεί βέβαια, λένε, να σέβεσαι και τον άλλο. Το ότι τα ίδια αυτά άτομα επιτίθενται σε κομμουνιστές, σοσιαλδημοκράτες, νεοδημοκράτες, συριζαίους κλπ…μόνο το ΛΑΟΣ τους έχει ξεφύγει (γιατί άραγε;), χυδαία και με αισχρά ψέμματα, δεν δείχνει μάλλον να μπορείς να ασκήσεις αυτό το δικαίωμα. Μάλλον σαν ρητορική φράση φαίνεται πάρα ουσία.

Φαίνεται λοιπόν ότι επειδή η ομαδούλα που έχει παλουκωθεί στη Στέγη δεν έχει άλλες προσβάσεις και έχει απομονωθεί από το σύνολο των Ελλήνων στη Σουηδία, δημιουργεί και συλλόγους ή ομάδες σφραγίδες (όπως είναι η ομάδα που διοικεί στη Στέγη, ο σύλλογος Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος…μεγάλη η χάρη του…) για να μπορέσει να επιβιώσει και ελπίσει ότι όλο και κάποιοι ανυποψίαστοι Έλληνες θα τσιμπήσουν.

Οι Έλληνες στη Σουηδία έχουν τις οργανώσεις τους, τους συλλόγους και την Ομοσπονδία Ελληνικών συλλόγων και κοινοτήτων. Δεν χρειάζονται συλλόγους – σφραγίδες και σωτήρες. Ότι και να κάνουν αυτά τα στοιχεία θα είναι απομονωμένα.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s