Τα φασιστοειδή στην Ελληνική Πολιτιστική Στέγη προκαλούν και πάλι!

Σήμερα, 7 Απριλίου 2009, είχε καλεστεί από τον πρόεδρο της Ελληνικής Πολιτιστικής Στέγης στη Στοκχόλμη διοικητικό συμβούλιο.

Πέρα από το ότι το συμβούλιο καλέστηκε, όχι στο φυσικό του χώρο, δηλαδή στην Ελληνική Πολιτιστική Στέγη αλλά στο κτήριο της νομαρχίας της Στοκχόλμης, η μειοψηφία του συμβουλίου βλέποντας ότι δεν έχουν πλειοψηφία, πριν να αρχίσει το συμβούλιο, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ, διέλυσε την συνεδρίαση.

fasistoeidi

Η μειοψηφία του συμβουλίου, που εκπροσωπούν μόνο τον ευατό τους μιας και προέρχονται από έναν σύλλογο-σφραγίδα, τον λεγόμενο Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο (!) και κάποιους άλλους που τους έχει διορίσει ο ίδιος σύλλογος-σφραγίδα όταν βλέπουν ότι δεν περνάνε τα σχέδια τους, δηλαδή δεν τους βγαίναν «τα κουκιά», όπως λέει και ο λαός μας, προτιμούν να μην λειτουργεί το διοικητικό συμβούλιο και φυσικά η Πολιτιστική Στέγη, παρά να χάσουν τις καρέκλες τους.

Το ΔΣ της Ελληνικής Πολιτιστικής Στέγης αποτελείται επίσης και από μαζικούς φορείς όπως την Ελληνική κοινότητα Στοκχόλμης, το γυναικείο τμήμα του, την Ομοσπονδία Ελληνικών συλλόγων και κοινοτήτων Σουηδίας, τον Κυπριακό σύλλογο, τον σύλλογο Ηπειρωτών και τον σύλλογο Γονέν και κηδεμόνων του Σαββατιάτικου σχολείου της Στοκχόλμης. Όλοι αυτοί εκπροσωπούν χιλιάδες Έλληνες στη Στοκχόλμη και είναι απαράδεκτο, μια χούφτα προβοκατόρων, χαφιέδων  και φασιστοειδών να δρούν έτσι.

Σήμερα λοιπόν, οι εκπρόσωποι των ελληνικών μαζικών φορέων πηγαίνοντας στη συνεδρίαση βρήκαν την μειοψηφία να είναι μαζεμένοι έξω από το κτήριο της Νομαρχίας μαζί με κάποιους τραμπούκους φίλους τους. Ο εκπρόσωπος της Νομαρχίας, Μίκαελ Βίμαν, ανακοίνωσε στους εκπροσώπους των μαζικών φορέων που είναι και μέλη στο διοικητικό συμβούλιο ότι η συνεδρίαση δεν θα γίνει για συγκεκριμένους λόγους (!)

Όταν οι εκπρόσωποι των μαζικών φορέων διαμαρτυρήθηκαν λέγοντας ότι το κάλεσμα για την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου την έχει κάνει ο πρόεδρος της Ελληνικής Πολιτιστικής Στέγης και ένας δημόσιος υπάλληλος δεν μπορεί να αντικαθιστά τα εκλεγμένα όργανα, αυτός δεν απάντησε. Ο λόγος που όπως είπε δεν θα συνεδριάσει το ΔΣ είναι ότι υπάρχουν πληροφορίες για βίαια επεισόδια στη συνεδρίαση! Όταν ρωτήθηκε, ποιοί μπορεί να είναι πίσω απ΄αυτά, δεν απάντησε και πάλι! Η μειοψηφία που ήταν έξω από το κτήριο, αποχώρησε μετά από λίγο.

Τα φασιστοειδή, που ωρύονται σε διάφορα ιστολόγια για δημοκρατία και διαφάνεια, έδειξαν τον πραγματικό τους πρόσωπο. Από λεγόμενους καθηγητάδες που αρθρογραφούν για καινούριους ελληνικούς φορείς που η δημοκρατία θα είναι βασικό συστατικό και που έχουν διοριστεί στο συμβούλιο από τον σύλλογο-σφραγίδα μέχρι καταδικασμένους από την σουηδική δικαιοσύνη, το φασιστοειδές δηλαδή συνοθύλευμα που αποτελεί το προεδρείο της Ελληνικής Πολιτιστικής Στέγης, και στη πραγματικότητα, μειοψηφία στο διοικητικό συμβούλιο, γράφει την δημοκρατία στα παλιά της τα παπούτσια!

Για άλλη μιά φορά λοιπόν δεν συνεδρίασε το ΔΣ της Ελληνικής Πολιτιστικής Στέγης! Σύμφωνα με το καταστατικό πρέπει το ΔΣ να συνεδριάζει τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο. Το ΔΣ έχει να συνεδριάσει τουλάχιστον ένα χρόνο! Το προεδρείο λοιπόν του ΔΣ δρα ενάντια στο καταστικό της Ελληνικής Πολιτιστικής Στέγης. Μόνο κι αυτό το γεγονός κάνει το προεδρείο που είναι μειοψηφία στο ΔΣ και αποτελείται στη συντριπτική του πλειοψηφία από φασιστοειδή, να παραιτηθεί από μόνο του. Δεν τολμάνε όμως γιατί θα χάσουν τις καρέκλες τους και ίσως και το μέλι που τραβάει αυτούς τους κηφήνες στην Ελληνική Πολιτιστική Στέγη.

Αποδείχθηκε σήμερα ότι υπάρχει άγαστη συνεργασία μεταξύ αυτών των φασιστοειδών και του κρατικού υπαλλήλου της Νομαρχίας και οι μαζικοί φορείς των ελληνικών συλλόγων θα συνεδριάσουν για να αποφασίσουν τις περαιτέρω ενέργειες που θα κάνουν για να αποκατασταθεί η δημοκρατία και η σοβαρότητα στην Ελληνική Πολιτιστική Στέγη.

Χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη απομόνωση σ΄αυτά τα στοιχεία από τους Έλληνες της Στοκχόλμης, και να καταδικαστούν αυτές οι ενέργειες. Ότι και να κάνουν στο τέλος θα τους πετάξουν έξω οι ίδιοι οι Έλληνες κι απ΄αυτό τα συμβούλιο.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s