Το τσίρκο στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων συνεχίζει τις παραστάσεις!

Μια ακόμα παράσταση έδωσε το λεγόμενο ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Σαββατιάτικου σχολείου της Στοκχόλμης. Λέμε το λεγόμενο ΔΣ μιας και η πλειοψηφία των γονιών απαιτεί να παραιτηθεί το λεγόμενο ΔΣ αλλά τα μέλη του «ΔΣ» με πρωτεργάτη τον «πρόεδρο», Ηλία Νικολαίδη, αρνούνται να το κάνουν(!)

Το περασμένο Σάββατο λοιπόν, ο «πρόεδρος» του ΔΣ άρχισε να μοιράζει δωρεάν κάποιους χυμούς στα παιδιά που ήταν παρόντα, προς το τέλος των μαθημάτων. Βέβαια αυτό μπορεί να το έκανε για να φτιάξει λίγο το φιλολαικό του προφίλ. Μερικοί γονείς πήραν τους χυμούς και πρόσεξαν ότι οι χυμοί ΗΤΑΝ ΛΗΓΜΕΝΟΙ!!!

Ένας γονιός διαμαρτυρήθηκε και πέταξε τον ληγμένο χυμό στα πόδια του «προέδρου». Τώρα ο «πρόεδρος» και μέλη του «ΔΣ», μαζί με άλλους καλοθελητές και φασιστόμουτρα εκτός σχολείου ζητούν την διαγραφή του γονιού!

Δεν φτάνει που ο «πρόεδρος» και μεγαλογιατρός μπορεί να ήταν και υπεύθυνος για ενδεχόμενη δηλητηρίαση παιδιών, ζητάνε και τα ρέστα. Δεν ντρεπόμαστε! Δηλαδή να βλέπουν οι γονείς να γίνονται τέτοια πράματα και να κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια; Ποτέ!!!

Τέτοιοι δικτατορίσκοι που υπάρχουν στο «ΔΣ» αποδεικνύονται και επικίνδυνοι και για την υγεία…!!!

Προσέξτε τα παιδιά σας στο σχολείο και απομονώστε τα φασιστικά στοιχεία που μπόρεσαν την τελευταία χρονιά να καπελώσουν τον σύλλογο.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s