Εκτός απο γκαιμπελισμό και συκοφαντίες, συνεχίζει με ψευτιές και προβοκάτσιες το ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Σαββατιάτικου

Εκτός απο γκαιμπελισμό και συκοφαντίες, συνεχίζει με ψευτιές και προβοκάτσιες το ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Σαββατιάτικου

Η ταραχή είναι τόσο μεγάλη μερικών ώστε να βλέπουν το ψάρι, κρέας.

Οι συκοφαντίες συνεχίζονται με μια απάντηση που έστειλαν ο Ηλίας Νικολαίδης και ο Ευάγγελος Νικολόπουλος στο γράμμα μου προς τους γονείς και για αυτό και εγώ θα πρέπει να σκεφτώ πως θα πρέπει να υπερασπιστώ τον ευατό μου και με άλλα, ίσως ένδικα μέσα. Δεν θέλω βέβαια να τραβηχτεί ο σύλλογος σε περιπέτειες και το όνομα του συλλόγου να λασπωθεί, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στα δικαστήρια κλπ αλλά υπάρχουν και όρια. Βέβαια ευθύνη έχει και ο δήθεν δημοσιογράφος (ιδιωτικός ντετέκτιβ) που φιλοξενεί τις συκοφαντίες αυτές στις σελίδες του ιστολογίου του που παίρνει και θέση για το συμβούλιο μαιμού.

Ορίστε και οι απαντήσεις στους συκοφάντες αν και αυτοί δεν απαντούν σε τίποτα στο γράμμα που δημοσίευσα.

1. Ποτέ η καφετέρια δεν πληρωνόνταν με μαύρο χρήμα. Μας έδινε αυτός/αυτοί που πουλούσαν τα προιόντα τις φακτούρες και εμεις τις πληρώναμε. Αν τον ένα χρόνο μετά από μένα σαν πρόεδρο, που ήταν πρόεδρος η Αλεξάνδρα έγιναν αυτά, απευθυνθείτε σ΄αυτούς.

2. Οι τιμές που είχαμε μέχρι τον Οκτώβρη του 2007 ήταν αμετάβλητες για πολλά χρόνια (10 κορώνες ο καφές, 15 κορώνες μαζί με γλυκό), σάντουιτς από 12-18 κορώνες. Πάλι μάλλον απευθύνεσαι σε λάθος συμβούλιο. Το κέρδος το καθαρό της καφετέριας όσο ήμουν εγώ πρόεδρος ήταν γύρω στις 5-10 χιλιάδες κορώνες.

3. Τις συμφωνίες σας με την ΟΕΣΚΣ και την Ομοσπονδία Νέων, συζητείστε τις με αυτούς.

4. Εγώ δεν έχω καμμία ομάδα, έγραψα στους γονείς για το τι έκανε το ΔΣ και ο σύλλογος τα προηγούμενα χρόνια. Τα υπόλοιπα, συζητείστε τα στην γενική σας συνέλευση.

5. Για ποιές συνεστιάσεις μιλάτε;;;; Στη Sätra, Sätra skolan, στεγάζονταν μιά περίοδο τα απογευματινά του Skärholmen, επειδή κανένα σχολείο του δήμου δεν δεχόνταν στο Skärholmen να παραχωρεί αίθουσες σε συλλόγους. Την επόμενη ή μεθεπόμενη χρονιά (δεν θυμάμαι ακριβώς) βρήκαμε σε ένα λεγόμενο friskola sto Skärholmen. Αυτή την ημερομηνία δεν έγινε μάθημα. Τι το παράξενο μ΄αυτό. Αν βέβαια στο άρρωστο μυαλό σας υπάρχει η εξήγηση ότι το ΚΚΕ έκανε κάποια συνεστίαση εκείνη την ώρα, τότε όχι για το Καρολίνσκα δεν είσαστε αλλά μάλλον για κάποιο άλλο νοσοκομείο με ειδικότητα άλλων ειδών διαταραχές!!! ΠΟΤΕ το ΚΚΕ δεν νοίκιασε αίθουσα μέσω του συλλόγου, ούτε χρησιμοποιήσε το σύλλογο με άλλο τρόπο! Ούτε και βέβαια σ΄αυτό που δείχνετε σαν φακτούρα. Αν η υπηρεσία χρησιμοποιεί κωδικούς που συμπιπτουν με τα αρχικά του κόμματος, ρωτήστε την υπηρεσία. Πήρα τηλέφωνο σήμερα και μίλησα με την Susanne Jansson και μου είπε ότι είναι κωδικός, προφανώς της Katarina Kebe, που έχει αποβιώσει. Σύντομα θα βλέπετε πινακίδες αυτοκινήτων που είδη υπάρχουν με τα αρχικά ΚΚΕ ή ΚΝΕ και θα νομίζετε ότι οι κομμουνιστές σας καταδιώκουν!

Για να καταλάβετε ότι καλό είναι να ρωτάτε πριν να κατηγορείται κάποιον, διαβάστε στα σουηδικά.

”—–Ursprungligt meddelande—–
Från: Sussie Jansson [mailto:sussie.jansson@idrott.stockholm.se]
Skickat: den 26 maj 2009 16:29
Till: Giannis
Ämne: Sv: Angende samtalet vi hade


KKE, förkortning står för Katarina Kebe som är den som matat in

uppgifterna från vår Bokningsenhet.

Med vänlig hälsning

Sussie ”

 

Ντρόπη σας λοιπόν και πάλι, κοινοί προβοκάτορες!

6. Δεν ”άρπαξα” ποτέ χρήματα από τον σύλλογο, την καφετέρια ή αλλού!!! Είστε συκοφάντες και ψεύτες!!!

7. Φαίνεται ότι δεν συμμετείχατε σε ελληνικούς η σουηδικούς συλλόγους. Που απαγορεύεται σε οποιονδήποτε σύλλογο ελληνικό ή σουηδικό, ο πρόεδρος της συνέλευσης να μην εκλέγετε και πρόεδρος του ΔΣ; Και κάτι άλλο ο πρόεδρος δεν είναι πρόεδρος του συλλόγου, εκλέγεται από το ΔΣ, άρα είναι πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου.

8. Για τα ερωτήματα σας απευθυνθείτε  στο προηγούμενο συμβούλιο με πρόεδρο την Αλεξάνδρα και όχι εμένα.

9 και 10. Απευθυνθείτε σε άλλους και όχι εμένα.

Και βέβαια τα ίδια ψέμματα γράφει και ο έτερος Νικολόπουλος! Τα πρακτικά τα παραδώσαμε στην κ. Αλεξάνδρα Σαρηγιαννίδου. Ότι θέλετε να απευθυνθείτε σε αυτήν. Μετά από δύο χρόνια ζητάτε διάφορα, να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας! Ντροπή σας!

Κατά τ΄άλλα μιλάτε ότι δεν έχετε τίποτα αλλά μετά λέτε ότι έχετε τα αρχεία αλλά όχι επικυρωμένα. Ζητάτε και 500.000 κορώνες από την Ομοσπονδία, λέγοντας ότι είναι του συλλόγου και δεν τα απαιτήσαμε. Από που τα δικαιούμαστε; Είμαστε μήπως μέλη στην Ομοσπονδία και δεν το ξέρουμε και μας τα χρωστάνε;

Δημοκρατία είναι οι γονείς να αποφασίζουν και το συμβούλιο να εκτελεί τις αποφάσεις των συνελεύσεων. Όλα τα έγγραφα έχουν παραδοθεί στην κ. Αλεξάνδρα. Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ! Ο σύλλογος πάντα έκανε συνελεύσεις και παρουσίαζε απολογισμούς δράσης και οικονομικούς απολογισμούς και υπήρχαν και οι εκθέσεις της εξελεγκτικής επιτροπής, και οι συνελεύσεις ψήφιζαν την απαλλαγή του ΔΣ!  

Ο γκαιμπελισμός είναι αυτό που κάνετε. Δεν υπάρχει κάτι αλλά εσείς μιλάτε για σκάνδαλα κλπ. Ελπίζετε ότι λέγοντας το ίδιο ψέμμα πολλές φορές θα το πιστέψουν κάποιοι.

Κατά τα άλλα ισχύουν ότι έγραψα στο γράμμα μου! Είστε μια φασιστική και δικτατορική ομάδα που χρησιμοποιεί ψέμματα και συκοφαντίες για να ικανοποιήσετε τους σκοπούς σας. Δεν απαντήσατε σε τίποτα σχεδόν που έγραψα στο γράμμα μου αλλά βέβαια δεν περιμένω τίποτα απ΄σας, μιας και είστε συκοφάντες και ψεύτες. Καλό είναι τουλάχιστον να τα μάθουν όλοι οι γονείς.

Υ.Γ

Και ο Καστρινάκης είναι στο παιχνίδι λέγοντας ότι εγώ και η υπεύθυνος Πολιτιστικών της Ελληνικής πρεσβείας, πωλούσαν βίβλια ενάντια στο ολοκαύτωμα των Εβραίων σε μια εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ποντίων.

ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ! Ο Καστρινάκης βέβαια δείχνει για άλλη μια φορά τον φασισμό του, γράφοντας για το λεγόμενο ολοκαύτωμα, όπως το αποκαλεί, εννοώντας βέβαια ότι δεν έχει γίνει. ΠΟΤΕ δεν πούλησα κανένα βιβλίο, ούτε για τους Εβραίους, ούτε για τους Πόντιους, για Αρβανίτες, Μακεδόνες ή για κανένα άλλον!  Οι πατριώτες Έλληνες δεν αμφισβητούν το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, αλλά θέλουν να αναγνωρίζεται και η γενοκτονία των Ποντίων, Αρμενίων και άλλων λαών.

Με εκτίμηση (μόνο προς τους γονείς του Σαββατιάτικου σχολείου)

Γιάννης Κωνστάντης

Πρόεδρος του ΔΣ του Σαββατιάτικου σχολείου για πολλά χρόνια

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s