Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ και ο πρόεδρος του σωματείου των Χαλυβουργών στην Δανία

Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ με τον Χρήστο Κατσώτη και ο πρόεδρος του σωματείου των Χαλυβουργών, Γιώργος Σιφωνιός έκαναν περιοδία στην Δανία, με αφορμή ότι η Δανία έχει την προεδρία της ΕΕ. Συναντήθηκαν με πολλά σωματεία, μίλησαν σε ανοιχτές συγκεντρώσεις σε πόλεις της Δανίας και σε διαδήλωση στη Κοπεγχάγη. Οι εργάτες στην Δανία μάζεψαν ένα αρκετά αξιοσέβαστο ποσό για τους απεργούς εργάτες και τις οικογένειες τους.

Οι εκδηλώσεις αλληλεγγύης στους απεργούς εργάτες της «Ελληνικής Χαλυβουργίας»

  • Στην πόλη Ααρχους, 28 Μάρτη, στις 7 μ.μ. ο Γιώργος Σιφωνιός, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της «Ελληνικής Χαλυβουργίας» στον Ασπρόπυργο, μίλησε στο καφέ ΟΣΚΑΡ για τους αγώνες των απεργών και τη σημασία της διεθνούς αλληλεγγύης.
  • Στην πόλη Ααλμποργκ, 28 Μάρτη, στις 7.30 μ.μ. ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, μίλησε στο «Σοσιαλιστικό Σπίτι» και θα ενημερώσει για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τη σημασία των αγώνων του ταξικού κινήματος.
  • Στο κέντρο της Κοπεγχάγης στην πλατεία NYTORV, 29 Μάρτη στις 3 μ.μ., ο Γιώργος Σιφωνιός χαιρέτισε τη μεγάλη συγκέντρωση που οργανώσαν τα ταξικά σωματεία ενάντια στην πολιτική του ευρωμονόδρομου, την ίδια ώρα που συναντήθηκαν οι υπουργοί Εξωτερικών των χωρών – μελών της ΕΕ. Ακολουθήσε πορεία μέχρι τη βουλή.
  • Επίσης στις 29 Μάρτη, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων τηςΟμοσπονδίας Ταχυδρομικών Υπαλλήλων στην οδό Peter Ipsens Alle 27, οι Χρήστος Κατσώτης και Γιώργος Σιφωνιός μίλησαν για τους αγώνες των χαλυβουργών και του ΠΑΜΕ σε συγκέντρωση αλληλεγγύης που διοργάνωσε το ΚΚ Δανίας.

Πορεια Δανία

solidaritet.wmv

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s