Μεταφορικές εταιρείες

– Stora ELPIS
Tel:  0046-8-58350369

– ALFA ΩMEGA INTERNATIONAL TRANSPORT AB

SALDOVÄGEN 11,  175 62 JÄRFÄLLA-STHLM

ΤΗΛ:  +46 8 583 503 69  &  +46 8 583 503 49

ΦΑΞ:  +46 8 583 503 26

48 σκέψεις σχετικά με το “Μεταφορικές εταιρείες

  1. Γεια σας ειμαι ο Γιάννης κάτοικος ελλαδα και ψάχνω μεταφορική εταιρεια στη σουηδια για εργασια εκεί πως μπορώ να βρω κάποιο email για να στειλω βιογραφικο ευχαριστω

  2. Καλημερα Βασιλη.
    Ρωτάς για να πάρεις την γυναίκα σου στην Αγγλια ή στην Σουηδία, που είμαστε εμείς; Έχει η γυναίκα σου αδεια παραμονης, τι είδους;

  3. Kalispera ime sti anglia thelo va pro tin gineka apo tin eladha ala eqi adhia paramoni ego qe ta pedhia ekume eleniki taftotia, ti kartia kriazunde efkaristo

  4. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ , ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΩΧΛΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ….

  5. ΕΨΑΞΑ ΤΟ SITE ΠΟ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ , ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ , ΓΕΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ??? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥ ΣΑΣ ??

  6. Πως μπορω να βρω τις Σουηδικες μεταφορικες εταιρειες εσωτερικου και εξωτερικου ?
    Eγω μενω χρονια στην Ιταλια , προσπαθησα με το Google αλλα βρισκω μονο Iταλικες που πανε Σουηδια.
    μηπω θα μπορουσατε να μου δωσετε καποιο που link που να μπορω να βρω ολες τι Σουηδικες και μονο . με εκτιμηση , Νικος

  7. πως μπορω να βρω δουλεια σαν οδηγος φορτηγου η ψειγεου.

  8. Γεια σας.

    Θέλω να ρωτήσω αν θα μπορούσα να ταξίδεψω απο Σουηδία για Ελλάδα οδικώς σαν συνοδηγός στο φορτηγό.
    Ευχαριστω.

  9. Καλημερα!Υπαρχει καποιος που να εκανε μετακομιση η’ μετεφερε πραγματα προσφατα απο Θεσσαλονικη στην Στοκχολμη;Εκτος απο την μεταφορικη εταιρεια που εχει το λινκ της εδω,μηπως γνωριζετε και καποιες αλλες εταιρειες μεταφορας;Σας ευχαριστω πολυ!

  10. Φεύγω σε 3 βδομάδες για Μάλμε για σπουδές και χρειάζομαι μεταφορική να στείλω κάποια πράγματα. Μου είπαν ότι υπάρχει μια που φεύγει από Πειραιά με βάση το Μάλμε. Ξέρει κανείς το όνομα διεύθυνση και ίσως κόστος; Ευχαριστώ πολύ!

  11. Καλησπέρα Οδυσσέα!
    Το αντίθετο έγραψα. Ότι όλα τα μέλη της οικογένειας κάνουν αίτηση. Αν ο ένας γονιός πάρει τον προσωπικό αριθμό επειδή έχει μιά δουλειά με ικανοποιητικό εισόδημα και κανονικό ωράριο, τότε σε φυσιολογικές συνθήκες, παίρνουν προσωπικό αριθμό και όλα τα μέλη της οικογένειας.

  12. Δηλαδη οταν καταθεσει ο ενας γονιος τα χαρτια στην εφορια και παρει τον προσωπικο αριθμο,δεν χρειαζεται να καταθεσουν χαρτια και τα αλλα μελη της οικογενειας;Ευχαριστω παρα πολυ!!!

  13. Χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη!Οταν ο πατερας βγαλει προσωπικο αριθμο τι διαδικασιες και τι χαρτια χρειαζονται για να παρουν και η μητερα με τα παιδια τον αριθμο;

  14. Το δηλώνεις σε αυτούς ότι συζείτε και μέσω βέβαια της διεύθυνσης αλλά κι όταν κάνεις αίτηση για προσωπικό αριθμό και άδεια παραμονής.

  15. Το συζούμε όμως πώς το βεβαιώνεις;Με προσκόμιση διεύθυνσης κατοικίας μόνο;

  16. Ευχαριστώ πολύ, λύνονται σιγά σιγά όλες οι απορίες διαβάζοντάς σας!Καλημέρα.

  17. Καλησπέρα Μαρία.
    Αν συζείτε μπορείς να πάρεις κι εσύ τον προσωπικό αριθμό αν ο φίλος σου έχει δουλειά.

  18. Καλησπέρα!Ο φίλος μου είναι γιατρός κ αναζητάει νοσοκομείο στην Σουηδία ως ειδικός. Εγώ δουλεύω στην Ελλάδα κ σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τον ακολουθήσω. Μπορώ να ανέβω κ να αναζητήσω δουλειά πάνω?δικαιούμαι τον προσωπικό αριθμό κ χωρίς να δουλεύω κάπου τον πρώτο καιρο?

  19. Καλημέρα Οδυσσέα.
    Μπορείτε να τα έχετε στ΄ελληνικά και αν χρειαστεί κάτι το μεταφράζετε εδώ μέσω πρεσβείας.

  20. Καλησπερα!γνωριζετε αν ολα τα απαραιτητα εγγραφα και πτυχια πρεπει να τα χουμε μεταφρασμενα στα Αγγλικα;Αν εχουν την σφραγιδα της Χαγης αλλα ειναι στα Ελληνικα θα υπαρξει προβλημα στις δημοσιες υπηρεσιες της Σουηδιας;Σας ευχαριστω!!

  21. Καλημερα και για ακομη μια φορα σας ευχαριστουμε πολυ!!ελπιζουμε να βγαλουμε ακρη αυριο στο ΙΚΑ!!!!!!!

  22. Kαλη σας μερα!πηγα στο ΙΚΑ για να μου δωσουν το εντυπο S1 και η αγενης υπαλληλος μου πε οτι δεν το γνωριζει!!σας παρακαλω πολυ,μηπως γνωριζετε κατι παραπανω για την εκδοση του;;σας ευχαριστω και καλο Σαβ/κο!!!!

  23. Και παλι καλησπερα!θα παιρνω επιδομα ανεργιας απο ελλαδα,οποτε με το που θα φθασω σουηδια πρεπει να παω στον οαεδ;

  24. Καλησπέρα Οδυσσέα.
    Μπορεί να φύγει για μιά μέρα μόνο. Βέβαια οι 3 μήνες ισχύουν από την στιγμή που υπάρχει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο (πχ αίτηση στην εφορία).

  25. Καλησπερα και συγχαρητηρια για τις πολυτιμες πληροφοριες σας!!!εαν καποιος δεν βρει δουλεια μεσα στους 3 μηνες και υποχρεωτικα φυγει απο την Σουηδια,εχει το δικαωμα να ξαναπαει κ να ξαναπροσπαθησει;κι αν ναι,μετα απο ποσο καιρο;

  26. Καλησπέρα Ντίνα.
    Δυστυχώς δεν έχουμε τέτοια δυνατότητα. Δουλεύουμε εθελοντικά με συμβουλές για νέους μετανάστες και άλλες ειδήσεις και δραστηριότητες. Όταν ξέρουμε κάτι περισσότερο, το δημοσιεύουμε. Υπάρχουν λινκς που μπορείς να κοιτάξεις.

  27. geia sas eimai 23 xronon kai meno kipro alla thelo na pao gia douleia stin souidia mporeite na me voithisete sxetika me tin dulia ekmathisis glossas kai diamoni ton proto kairo

  28. γεια σας!υπαρχει δυνατότητα μεταφοράς-μετακόμισης απο ελλαδα στη σουηδία?
    πού κυμαίνεται το κόστος?

Σχολιάστε