Δωρεάν σουηδικά μαθήματα στους νέους μετανάστες από την ελληνική κοινότητα Στοκχόλμης!

Η Ελληνική Κοινότητα Στοκχόλμης

 

Προσφέρει στα μέλη της, νέους μετανάστες, δωρεάν κύκλους μαθημάτων όπως προφορική εξάσκηση ( konversation) στη σουηδική γλώσσα με σουηδό δάσκαλο τις παρακάτω ημέρες, τόπο και ώρες:

 

Δευτέρα 19.00-21.00 σε αίθουσα της κοινότητας, Idungatan 4A

 

Τετάρτη 17.00-21.00 σε αίθουσα της κοινότητας, Idungatan 4A

 

Πέμπτη 19.00-21.00 σε αίθουσα της κοινότητας, Idungatan 4A

 

Σάββατο 10.30-13.00 σε αίθουσα του σχολείου Åsö Gymnasium, Blekingegatan 55 T-bana Skanstull


 


34 σκέψεις σχετικά με το “Δωρεάν σουηδικά μαθήματα στους νέους μετανάστες από την ελληνική κοινότητα Στοκχόλμης!

  1. Καλησπέρα Αργυρώ.
    Δυστυχώς δεν ξερουμε αλλά ίσως να ξέρουν στη σουηδική πρεσβεια.
    Για να είστε σιγουροι οτι μπορειτε να πιασετε δουλειά, χωρίς η γλώσσα να είναι εμποδιο, χρειάζονται σουηδικά επιπεδου Λυκείου, δηλαδή C1-C2. Παιρνει ενα με δυο χρόνια, αλλά χρειάζεται και πρακτικη.

  2. Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για το ωραίο έργο που προσφέρετε μέσα από αυτή την ιστοσελίδα!
    Αναρωτιέμαι αν γνωρίζετε στην Αθήνα κάποιο οικονομικό τρόπο να μάθει κανείς σουηδικά και αν μπορείτε να κάνετε μια εκτίμηση μέσα από την εμπειρία σας ποιο είναι ένα ικανοποιητικό και επαρκές επίπεδο προκειμένου να έρθει κανείς στη Σουηδία για να αναζητήσει εργασία. Σε πόσο καιρό μπορεί να αποκτήσει κανείς το απαιτούμενο επίπεδο (αν μιλάμε για άνθρωπο με αναπτυγμένο ακαδημαϊκό υπόβαθρο);
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
    Αργυρώ

  3. ευχαριστω πολυ……
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Ή ΣΥΝΑΝΤΙΕΣΤΕ ΚΑΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ?? ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  4. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
    ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΜΕΙΝΩ
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΣΟΥΗΔΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ??
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

  5. Καλημερα!!Ενδιαφερομαι για μαθηματα αγγλικων στην Στοκχολμη,υπαρχει καποιος που να κανει μαθηματα και ποιο το κοστος??Tim

  6. Καλησπέρα Ζαφειρένια.
    Ναι είναι απαραίτητα τα σουηδικά, είναι και ζήτημα ασφάλειας. Αναγνωρίζουν το πτυχίο αλλά τα σουηδικά έστω και σ΄ένα βασικό επίπεδο πρέπει να τα κατέχεις.

  7. εργαζομαι ως νοσηλευτρια στην ελλαδα σε γενικο νοσοκομειο.ειναι απαραιτητες οι γνωσεις σουηδικων γιατι θελω να εργαστω στη σουηδια ξερω αγγλικα .μπορειτε να μου γρειτε καποιες πληροφοριες και κατα ποσο θα μπορεσω να βρω δουλεια?ειμαι αποφοιτη των τει.

  8. geia sas !mporei kapoios na me kateuthinei sxetika me ta mathimata souidikwn sthn stokxolmh?? poies meres kai poies wres prepei na paw kai pou akrivws?euxaristw polu!

  9. Kalimera kai pali! apo oti kserw uprxoun polles ellinikes koinotites,ana perioxes..pou akrivws einai ayth pou ginonte ta mathimata souidikwn? Kai akoma,prepei na paw prwta na graftw h mporw na paw thn mera pou ginete to mathima kateutheian?kai an nai pia mera kai ti wra?? euxaristw polu ek twn protairwn!! 🙂

  10. Καλησπέρα Έμυ.
    Ναι μπορείς να πας για σουηδικά στην Ελληνική κοινότητα Στοκχόλμης χωρίς να έχεις τον προσωπικό αριθμό.

  11. geia sas onomazomai Emh kai eimai stokxolmh edw kai 3 mhnes..den exw akoma ta noumera kai den mporw na mathw thn glwssa dustixws sto sxoleio.Sthn ellhnikh koinwtita mporw na mathenw thn glwssa xwris na exw ta noumera?perimenw apadhsa sas giati psaxnw polu kairo to thema.sas euxaristw polu!!!

  12. Καλησπέρα Χρήστο!
    Χαχαχα! Θα πρέπει να ρωτήσετε στην ελληνική κοινότητα εκεί, αν κάνουν. Αν δεν κάνουν, κάνετε τους την πρόταση και πέστε τους για την Ελληνική κοινότητα Στοκχόλμης.

  13. Καλησπέρα Βίκυ.
    Τα μαθήματα είναι στην Ελληνική κοινότητα, όχι στην Πολιτιστική στέγη.
    Μπορείς να πάς εκεί την κάθε Δευτέρα, Τετάρτη ή Πέμπτη στις 18.00 το απόγευμα.

  14. Γεια σας λεγομαι Βικυ Φαρμακη και ενδιαφερομαι για τα σουηδικά μαθηματα με ποιον μπορω να επικοινωνήσω γι’ αυτό το θέμα? Έχω παρει αρκετές φορές τηλέφωνο στην πολ. στέγη αλλά δεν καταφερα να βρω κάποιον για να με κατατοπίσει.Περιμ.εβω κάποια απάντησή σας.
    Ευχαριστώ

  15. Καλημέρα Μαρία.
    Χωρίς σουηδικά δεν υπάρχει περίπτωση να βρείτε δουλειά σε σουηδικό σχολείο. Επίσης πρέπει να γίνει αναγνώριση πτυχίου και εδώ είναι διαφορετικά τα πράματα. Θα πρέπει να κάνεις συμπληρωματικά μαθήματα και τότε γίνεσαι δασκάλα για τις τάξεις μέχρι την τρίτη ή από την τετάρτη μέχρι την έκτη. Για ελληνικά σχολεία είναι μόνο ελέυθερου χρόνου, δες πχ εδώ http://grekiska-skolan.se/

  16. Γεια σας! Ήθελα να ρωτήσω αν τα μαθήματα σουηδικών συνεχίζονται ή όχι;

  17. Καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω για τα μαθήματα σουηδικών που γίνονται στην κοινότητα σε όσους δεν έχουν νούμερα ακόμη. Πως μπορώ να δηλώσω συμμετοχή;

  18. Γεια σας! Είμαι αναπληρώτρια δασκάλα με 3 χρονια προυπηρεσία. Έχω πτυχίο αγγλικών σε επίπεδο lower. Σουηδικά δε γνωρίζω (ακόμα). Θα ήθελα να ρωτήσω τι πιθανότητες κι ευκαιρίες θα έχω να εργαστώ εκεί πάνω στον κλάδο μου (πχ. σε ελληνικα σχολεια, σε απογευματινά τμήματα, φροντιστηριακα τμηματα ή ακόμη και σε σουηδικα σχολεια κλπ.) Ευχαριστω.

  19. Καλημέρα Νότη.
    Για άτομα που περιγράφεις είναι πολύ δύσκολα τα πράματα! Βέβαια κάποιος μπορεί να έχει τύχη και να βρει κάτι, αλλά γενικά δεν είναι καθόλου εύκολα.

  20. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ 44 ΕΤΩΝ ΜΙΛΑΩ ΛΙΓΑ ΑΓΓΛΙΚΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΥΛΙΕΣ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΓΙΑ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΟΠΩΣ ΖΗΤΑΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΤΥΧΙΑ Η ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ.ΘΑ ΧΑΙΡΩΜΟΥΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΛΑΒΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.ΜΕ ΤΙΜΗ NOTIS PANAGIOTOPOULOS

  21. Καλησπέρα Θοδώρα
    Θα πρέπει να σου κάνει πρόσληψη η οικογένεια/το γραφείο που θα δουλεύεις έτσι ώστε να πάρεις άδεια παραμονής και προσωπικό αριθμό έτσι ώστε να δικαιούσαι από το δήμο Ουπσάλας δωρεάν μαθήματα. Αλλοιώς πρέπει να ρωτήσεις αν κάνουν μαθήματα στην ελληνική κοινότητα.

  22. καλησπερα.Απο αρχες αυγουστου θα βρισκομαι στην ουψαλα για babysitting και θα ηθελα να ξερω εαν γνωριζετε για δωρεαν μαθηματα σουηδικων στην πολη.

    ευχαριστω,θεοδωρα

  23. Καλημερα.
    Λεγομαι Βασιλης Δαββετας κι επικοινωνω μαζι σας για ενημερωση και βοηθεια και στηριξη
    Στην επιθυμια μου να ερθω στην χωρα νομιμα και μονιμα
    Αναζητω λοιπον καποιον εργοδοτη , θα ειναι μεγαλη βοηθεια αν ειναι Ελληνας μεχρι να μαθω την γλωσσα , κι εν συνεχεια χωρο διαμονης
    Εχω προυπηρεσια 21 ετων σαν υπευθυνος πωλησεων στην Δυτ.Ελλαδα αλλα μου αρκει να βρω μια δουλεια που να καλυπτω τις αναγκες μου.
    email = basiliogrc@yahoo.gr
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΔΑΒΒΕΤΑΣ ΔΗΜ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

  24. Παράθεμα: Ανώνυμος

Σχολιάστε